ODKUP, PRODAJA, SVETOVANJE

Pri nas lahko prodate rabljeno vozilo ali kupite svoje rabljeno vozilo takoj ali preko komisijske prodaje.
Vabimo vas, da si ogledate aktualno ponudbo rabljenih vozil. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu ali prodaji vašega jeklenega konjička.

Nahajamo se v Kranju, le 3 min od avtocestnega priključka Kranj – vzhod.

ODKUP VOZIL

Želite prodati rabljeno vozilo? Najhitrejši in najenostavnejši način je, da ponudite vozilo v odkup. Obiskali vas bomo in si ogledali vaše vozilo ter vam na podlagi videnega ponudili pošteno ceno. Ponudba je za vas popolnoma nezavezujoča.

  • prometno dovoljenje
  • homologacijo
  • servisno knjigo in navodila

POGODBA

Po ogledu vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega je preveriti delovanja sistemov v vozilu. Po ogledu vozila se določi cena, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo v gotovini ali po želji stranke.

  • rezervni ključi
  • osebni dokument
  • bančna kartica

LEASING

Finančni leasing je enostavna oblika financiranja nakupa rabljenih vozil, pri kateri si izdatke za nakup vozila prilagodite lastnim željam in zmožnostim. Pri nakupu osebnih vozil lahko, poleg običajnega, izberete tudi finančni leasing s preostankom vrednosti, ter letno odplačevanje za obdobje enega (50/50) ali dveh let (3 obroki). Za financiranje potrebujete: zadnje tri plačilne liste, osebni dokument, davčno številko, bančno kartico.

KREDIT

Avtomobilski kredit je namenjen vsem, ki nameravajo najeti kredit za nakup avtomobila in iščejo kredit, ki je ugodnejši od gotovinskega kredita. Avtomobilski kredit je namenjen zaposlenim ali upokojenim polnoletnim rezidentom državljanom Republike Slovenije, ki prejemajo dohodke na osebni račun ali v katero koli drugo banko ali hranilnico v Sloveniji, pod določenimi pogoji tudi tujcem rezidentom Republike Slovenije, ki prejemajo dohodke na osebni račun.

POPLAČILO

Tudi če je vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem. Možnost takojšnjega poplačila leasinga in prepis vozila. Postopek je zelo hiter ter enostaven mi poplačamo še odprte obveznosti, vam pa izplačamo razliko.

TOP